Shit

Toen ik door de binnenstad liep om nog wat foto?s te maken voor de ?rhus Breda Citymirror vond ik het rommelig in de straten. Bierbekers overal, het stonk er ook naar bier, en erger het stonk er ook naar poep. Ik liep verder naar het grote domplein om te kijken of er daar nog wat te zien was (dat was er, een leuk poppentheater) en vond het nog steeds naar poep stinken. Toen ik mijn fiets weer pakte en weer doorliep vond ik het verdacht worden. En ja hoor op mijn trapper zag ik het al zitten, aan beide kanten, en als het aan mijn trapper zat dan het dus ook onder mijn schoen ja. Mijn schoenen hebben zo?n heerlijk wandelprofiel, dus dat wordt een stokje zoeken en het eruit pieren. Na een nadere studie blijkt het paardeshit te zijn, tenminste dat denk ik, niet dat het daar minder door stinkt trouwens.

4 thoughts to “Shit”

  1. Paardenshit lijkt me toch eerlijk gezegd iets minder erg dan hondepoep :-?

  2. Miek heeft gelijk. Het stinkt normaal gesproken minder dan hondenpoep. Ik zie je al voor me met je stokje… :-)

  3. Wat een grappig verhaal! Je hebt een heel goede dramatische suspentie gebruikt!

    Ik heb je blogs eigenlijk even gevonden en ik kom weer terug, als je nog steeds hier bent! :-)

Comments are closed.