Dienstmededeling

Er hebben meerdere mensen geklaagd over het feit dat ze na het schrijven van een commentaar worden doorgestuurd naar fbi.gov. Dat is de schuld van de Three-strikes anti commentaar spam plugin in WordPress. Ik heb de plugin inmiddels uitgezet, want als onschuldige lezers worden gemarkeerd als zijnde spammers – dat kan natuurlijk niet !

Als ik door de verhuis-vakantie stress heen ben converteer ik de hele boel naar WordPress 1.5.

5 thoughts to “Dienstmededeling”

 1. Ik dacht al, zit die fbi nou alweer achter me aan, valt gelukkig dus mee. :)

 2. das een hele goeie
  daar zit al wat antie gedoe in
  zo goed
  dat ik er stevig wordt uit geknikkerd
  hier en daar.
  1.5 kan zonder spaminator Ingrid :)

 3. Ik vind die spaminator ook iets te vel reageren, zeker in combinatie met clickable smileys. 3 smileys is al genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *