Dimser der duer

DVD

Ik kon het niet langer uitstellen, en nu kan ik Chris en Steffen tenminste zonder hakkerig beeld bekijken. Mijn laptop is er niet echt geschikt voor, dus dat is vanaf nu opgelost. Het is een deens model geworden (en deense modellen, daar is helemaal nix mis mee). Ik heb ook al een verlanglijstje : Arven (The Inheritance), A Beautiful Mind en Lost in Translation

7 thoughts to “Dimser der duer”

 1. Nee met dit model kunt je alleen afspelen. De opnemers moeten nog even wat in prijs zakken voor ik dat interessant vind.

 2. Ik ben hopeloos ouderwets. Ik heb alleen maar een aftandse videorecorder. Maar die kan tenminste wel opnemen. :-)

 3. Dag Ingrid,

  Met heel veel Deens ontwerp, behalve de flatgebouwen, is nix mis mee. Het afgelopen jaar hebben wij na veel, veel en veel wegen een B&O tafelradio meegenomen.

  Zo af en toe fiets ik langs je belevenissen in Arhus, leuk omdat wij hier zeker 1 maal per jaar op visite zijn.

  Volgende maal meer.

  Vrgr.

  Quirijn

 4. Da?s toevallig…heb jij het net over “A Beautiful Mind”, ben i ?em aan het downloaden. BTW DVD-recorders breek me de bek niet open. Ik heb er een gekocht (prima apparaat) maar de service is bedenkelijk !

Comments are closed.