Det er i dag et vejr

Det er i dag et vejr – et solskinsvejr
O, s?de v?r, s? er du atter n?r
Nu vil jeg glemme rent at det var vinter
Nu vil jeg g? og k?be hyacinter
og bringe dem til en som jeg har k?r

Dat moest er even uit, en volgens mij is er vrij veel van te begrijpen. Vandaag is in ieder geval de allereerste dag dat we buiten geluncht hebben. Dat het wat beter weer aan het worden is is ook wel nodig, want zaterdag wordt de hele dag buiten en vooral ook op het water doorgebracht vanwege de roei instructie dag. Ik hoop ?cht dat zij ook komt.

5 thoughts to “Det er i dag et vejr”

  1. Ik zou er nooit aan kunnen wennen aan dat Deens! en dan ook nog die rondjes boven de letters…:-S

  2. Geweldig, ik wou dat ik haar kon zien!
    Waar haal jij dat mooie gedicht vandaan?

  3. Als ze komt zaterdag, neem ik een foto :-)
    Dat gedicht is een stukje van een vrij oud deens liedje van Ludvig Holstein/Poul Schierbeck.

Comments are closed.